Primer Ple i primeres decisions. Les més destacades posar 13 càrrecs de confiança, més que regidors socialistes i buidar el Ple de contingunts.

Per la primera, només una sensació, mai ha la història de Rubí hi han hagut tantíssims càrrecs de confiança, per tant, el que crec és que si es necessiten tants, es perquè no saben fer res... entenem que es necessiten tècnics qualificats, però creiem que aquests ja hi són a l'Ajuntament, així que a l'espera de veure que hi passa, només demanar que l'equip de govern no entengui l'Ajuntament com una extensió del PSC i ERC i aquests càrrecs no serveixin per acomodar als bon militants, sinó per contractar gent que treballi i sàpiga fer, reiterant la nostra crítica per l'elevat número.

Segon tema, PSC i ERC a l'estil més autoritari ha aprofitat la Llei de contractacions públiques, aprovada pel PP quan tenia majoria absoluta, per delegar la funció del Ple de debatre les contractacions públiques, passant-les a la Junta de Govern. És a dir, de les contractacions i concessions de tota mena no seran informats els partits de l'oposició, per si ho fan de forma irregular (per ser suaus) que no ho sàpiga ningú. És trist, però és el govern que tenim, quan al Parlament s'ha aprovat una proposta del grup ICV-IU contra l'especulació i la corrupció urbanística, a Rubí i aprofitant lleis del PP fem un pas enrere.

Des d'Iniciativa demanem a l'equip de govern des d'un primer dia: transparència i ètica!

7 comentarios:

Andrés Martín ha dit...

Ei Carlos! Enhorabona per ser regidor!
Tenir tants càrrecs de confiança és una vergonya per Rubí! El que heu de fer és una llista amb els noms i els sous d'aquests càrrecs de confiança i fer-la pública (més del que ho és). Cap ciutadà pot acceptar tal malversació de fons públics per satisfer a militants o gent pròxima als partits en el govern.
Això sí, si falten càrrecs de confiança socialistes des de Cerdanyola us en enviem la tira, que aquí en sobren, com a tot arreu.
I amb els contractes públics feu el mateix. Si des de l'Ajuntament no es volen publicitar els contractes, ICV-EUiA ha de fer d'alçaveu i mostrar quina està sent la gestió del govern municipal.
D'aquí quatre anys el bon treball donarà bons fruits, i Rubí tindrà cada vegada més INICIATIVA!

Anònim ha dit...

Esperem que el senyor Morral no deixi Cerdanyola en l´estat que ICV va deixar fa quatre anys Rubí.
A Cerdanyola no sobra cap càrrec de confiança, a Cerdanyola el que sobra és l´Antoni Morral, un tio venut a la dreta ( CIU-PP) per tal d´estar en el poder. Això és ser un alcalde d´esquerres i "de debò"

Jesús Hernández ha dit...

Carlos!Por fin pones en marcha tu blog!Ante todo debo decir publicamente que eres el ser políticamente más inconmensurable desde Antonio Gramsci.
Por supuesto como tú bien sabes, en Cerdanyola tienes todo el apoyo i admiración del mundo, así que cuenta con nosotros para lo que sea.

Por lo que me cuentas el PSC en Rubí ya se ha sacado las caretas y está haciendo el típico gobierno que prioriza los intereses "del partido" a los de la ciudad, todo un clásico en primera corona de Barcelona!Lo que seguramente no tienen en cuanta es que en la oposición hay un grupo con dos cojo... que no se lo pondrá fácil. Entre la Marta, el Jordi, el Ivan y tú teneis que hacer esa oposición constructiva que tanto necesita vuestra ciudad.

Por cierto veo que el odio que el PSC tiene al alcade de Cerdanyola, su desprecio a las instituciones y sus mentiras (que por más que las repitan siguen siendo mentiras, que con lo del "pacto con el PP en Cerdanyola" parecen Jiménez Losantos con el ácido Bórico) han llegado a tu blog. Buena señal, seguro que este pasrá a ser un nuevo espacio de referencia en el que fomentar el debate político, las ideas y explicar todo aquello que por desgracia se nos veta en otros medios.

Anònim ha dit...

pq eres el regidor más guapo de Rubí? te seguía en Maristas Rubí y te seguiré siguiendo. ojala fueras gay!

Anònim ha dit...

Si no actualizas el blog es que eres del PSC

Anònim ha dit...

Wooow! Dos tíos de maristas de regidores!

Anònim ha dit...

llegir tot el bloc, bastant bo