Hace tiempo que no publico estoy pensando como cambiar el blog... pero volveré a activarlo, de momento os dejo con el comunicado que hace público ICV ante la vergonzosa y patética presentación de un partido nazi en Rubí PxC que tacha de "chusma" a todos aquellos que no promulgan sus ideas fascistas.

Rubí sempre ha estat una ciutat tranquil•la i acollidora, una ciutat que la gent humil i treballadora hem construït amb els valors de la solidaritat, el respecte i la convivència pacífica.

Els rubinencs i rubinenques patim actualment les conseqüències i els problemes de la crisi. Tots i cadascun de nosaltres patim o coneixem persones que tenen dificultats econòmiques, socials, laborals, d'habitatge... No obstant, entre tots i totes hem sabut tirar endavant i intentem crear una societat cohesionada i treballadora

D'aquests problemes és dels que s'ha vingut a aprofitar l'extrema dreta de Plataforma per Catalunya, que amb el seu discurs racista, xenòfob i d'odi cap al diferent intenta fer pagar als més dèbils, nouvinguts i treballadors els mals i mancances d'aquesta societat. Intenten desviar l'atenció, trencar la nostra tranquil·litat, provocant, creant malestar i propagant les seves idees feixistes atacant als treballadors i treballadores que, independentment d'on siguem, no tenim cap culpa d'aquesta crisi del capitalisme



Lamentablement, la nostra democràcia és contradictòria, i permet que partits feixistes com la Plataforma per Catalunya es presenti a eleccions i faci actes públics, mentre il·legalitza altre tipus d'idees. Però la democràcia també permet i garanteix que els qui ens indignem amb el discurs racista de la Plataforma per Catalunya ho manifestem públicament.

Per aquest motiu des d'ICV denunciem l'odi que promouen els ultradretans de la Plataforma per Catalunya i defensem, com sempre ho hem fet des de l'esquerra, crear una societat multicultural sense racisme ni autoritarisme, sinó des dels valors del diàleg, la solidaritat i la convivència pacífica.