Ernest Maragall, conseller d'Educació de la Generalitat de Catalunya, ha tornat a dir una altra "tonteria" més que s'uneix al seu fantàstic currículum de bestieses. Aquest cop comenta que la gent està farta del "tripartit" i de l'esquerra en general. Joan Herrera d'ICV li ha contestat molt bé dient que els que estan cansats son els electors d'esquerres que no entenen que algunes conselleries no facin polítiques d'esquerres sinó tot el contrari.

Evidentment, es referia a la conselleria d'Educació, capaç d'unir a tota l'esquerra i la gran majoria del docent de Catalunya en contra d'ell. No obstant, pobre Ernest, que ja té 66 anys i seguint la línia del PSOE no s'ha jubilat ja! doncs des d'aquest blog demanem que aquest any és jubili que pel PSOE, PP i Patronal ja li toca aquest any que fa 67. Per la meva part, espero que respecti els drets socials i que es JUBILI JA! perquè ja s'ha passat un any i perquè a molts ens hagués agradat que fes una jubilació anticipada abans d'aprovar la nefasta Llei d'Educació.





2 comentarios:

Anònim ha dit...

JUBILATE YA jajajaja

un profe harto

Jesús Hernández ha dit...

Esto és la sociovergència, no?
AL final la font de desestabilització de veritat del govern serà el sector Maragallista del PSC (el tete, el Castells, la Tura...)