L'ultim ple es van aprobar les ordenances fiscals, per que ens entenem, el que ens toca pagar a cada un de nosaltres. Us fem saber les nostres propostes:

· Bonificar un 25% del IBI als joves (Que paguin un 25% menys). De fet ja es fa amb les persones grans i perque no s'ha de fer amb els que anem mes apretats???? i que potser si seguim aixi no tindrem ni pensions!

· Establir un recarrec del 50% als immobles desocupats (que paguin mes si ho tenen desocupat per especular), casualment al PSC+ERC se'ls hi havia oblidat... incorporar aquest punt, pero nomes casualment!!! jeje

· Reduir la bonificacio que es dona a promotores per construir pisos de proteccio oficial. Volem pisos de proteccio oficial! pero el que no volem es que no paguin impostos constructores i promotores que ja en treuen beneficis de la construccio! Indignant.

· Bonificar a les empreses que estableixin transport public pels seus treballadors.

· Que es bonifiqui els habitatges on s'hi instal·lin sistemes d'aprofitament termic o electric d'energia solar.

· Que s'augmenti la bonificacio a les persones que utilitzem la deixalleria.

En definitiva que no se'ns apreti tant als joves, que es premiin les conductes ecologistes i que les constructures i promotores paguin mes dels desorbitats beneficis que en treuen, i que no deixin pisos desocupats per especular i fer el negoci amb l'habitatge, un dret que tenim totes i tots.


Sento reiterar-me! pero encara no he tingut temps de solucionar els problemes que tinc a l'ordinador!!!

Salut i bon dia!

17 comentarios:

Anònim ha dit...

Hola,!
Sé que no té, absolutament, res a veure, però el cas és que sóc de joves, i he vist el teu blog, el teu nom i una foto teva i em pregunto si tu algun cop has treballat a la renfe de Barcelona, a Sants?? Ja que la teva cara em sona, i primer vull, abans de dir res, informar-me. Contesta quan puguis.

Rubinenc ha dit...

Si que he treballat a la Renfe a Sants, a St. Andreu Arenal, Plaça Catalunya, Castelldefels, Molins de Rei... i en uns quants llocs mes, pero era un simple informador que es ens col·locaven quan hi havien problemes per rebre les queixes.

Jesús Hernández ha dit...

Ei Carlos, una vez más vuestro grupo ha estado a la altura de las circunstancias y hecho propuestas tan sensatas como beneficiar que los que más lo necesitan y reducir de las ventajes fiscales a los que más beneficio tienen como las promotoras. Un ejemplo más de que también los ayuntamientos pueden influir en la redistribución de la riqueza.

Por cierto tu pasado en la renfe no ha pasado desapercibido!Es lo que tiene ser un currante...

Maria Girbau Garcia ha dit...

Torno a ser jo, l'anònima.
A doncs, així, ja sé qui ets, vaja, això crec... Tu recordes, una vegada, ja fa dos anys, que vam aparèixer un grup de gent demanant explicacions de que com podia ser que els aparells de treure diners no els puguessin usar persones segues i a més sent signes no identificats. Iniciativa estava d'acord, per això era jo allà i que tu em vas venir a preguntar que passava i si ICV estava d'acord.
També hi era la Carme Garcia.
Ho recordes?
Bé, doncs aquesta noia sóc jo...

Casero ha dit...

Recibe desde este comentario todo mi apoyo y gratitud por la labor que estas desarrollando.
Felicidades y ánimo

Anònim ha dit...

SOU UNA COLLA DE CABRONS

ESPERO QUE ALGUN DIA US FOTIN LES OSTIES QUE ENS HEU FOTUT AVUI A BARCELONA

ESTALINISTES DE MERDA

Ramon Gutiérrez ha dit...

als feixistes ni aigua

Maria Girbau Garcia ha dit...

Noia, aquestes osties no les rebrem perquè no provoquem, cosa que de vosaltres això no es pot dir. Es que, aqui se l'hi acudeix... Els mossos fan la feina que els pertoca, no crec que siguis ningú per dir RES.
És bo informar-se, saps? Em sap greu si tu no ho entens, és una pena si vosaltres no ho enteneu... Un cop entès ja en podrem parlar.. de moment esteu demostrant tot el contrari.

Anònim ha dit...

QUE NINGÚ PARLA EN AQUEST BLOG???

- HI HA UNA TIA K DIU K ENS FOTRAN OSTIES..

- UNS ALTRES K LI CONTESTEN.

- I UNA TIA K PARLA D'UNA AVENTURA A LA RENFE..
I NINGÚ, NI EL PROPI AMO DEL BLOG, CONTESTA...

Anònim ha dit...

- El "amo del blog" tiene el ordenador estropeado.
- No hubo ninguna aventura en la renfe. María es una chica que se preocupa por los demás (al contrario que otros) y aquel día que estábamos trabajando en la Renfe, se conocieron el "amo del blog" y ella.
- Respecto a lo que dices, "ama del anonimato", creo que no merece la pena entrar al trapo. Sólo decir que soy ANTIFASCISTA y orgullosa de serlo.
- Ánimo Carlos, eres el mejor y te lo estás currando muchísimo. Sigue así!!!

Un saludo a todos!!

Anònim ha dit...

Bravo Bravo!!!!!!
Me uno con fervor a los amigos de Carlos.
Desde aqui una vez más todo mi apoyo.
Siempre es un placer compartir contigo momentos de alegría, como las celebraciones de las onomásticas de los amigos comunes

Anònim ha dit...

Todo nuestro apoyo a este fantástico político!

Maria Girbau Garcia ha dit...

Hola.

Molts ànims per l'ordenador. I gràcies Carla per aclarar els fets a "l'anònima". Ja que no era una aventura. Tan sols una manifestació.

Que vagi bé, molts suports i ànims.

Jesús Hernández ha dit...

A los pseudo-revolucionarios de sofá les han comido la olla. Sí, a ellos que van de librepensadores.. Que se informen un poquito, que sepan los avances que se han hecho en el último año para incrementar la seguridad de los detenidos en las comisarías. Que recuerden que por menos de una cuarta parte de lo del domngo la poli ha cargado a lo béstia en la UAB, o en mil manis (gloriasas cargas en la cumbre de la UE). De lo que había en esos tiempos a lo que hay ahora, ni punto de comparación. Más con las imagenes lamentables que dieron algunos (pocos por suerte) antisistema atacando brutalmente a no més de 8 mossos indefensos.
Pero es más fácil dejarse llevar por la opinión mayoritaria del entorno social más próximo que pensar por uno mismo.
Carlos busca otro sitio donde publicar que este blog es demasiado bueno para dejarlo sin posts!

Anònim ha dit...

Поздравляю вас Старо-Новым годом, желаю вам в новом году успехов и спасибо что вы находите время поддерживать ваш замечательный блог!

Anònim ha dit...

Здрасьте
Спасибо за инфу, очень нужное дело. То что нужно, хороший ресурс с адекватной продаваемостью =)
Где почитать о покупке статьи на этом сайте. московское такси www.taxisat.ru (Москва) Внизу и можно слева в некоторых разделах. Ну или каких-нибудь других вкусных рекламных позиций.
Возможно по тематике вашего сайта подойдёт для рекламы сайт перепланировка квартир www.buro-pereplanirovok.ru для этого проекта могу заказать более дорогостоящие статьи и обзоры.
Подскажите, где заказать, какие распорядки тут?
Хочу длительное время приобретать ссылки, статьи и др. надеюсь эти сайты подойдут для ваших посетителей.
Я находила банеры на разных сайтаx всего за 3500 руб. в неделю за такую ссылку.
Я предлогаю 80$ в месяц за 1 банер внизу

Ещё рассмотрю предложения по [b]заказу[/b] и покупке статей на вашем сайте. Куплю дорого!

P.S. Надеюсь на совместное долгосрочное сотрудничество. Благодарю, жду ваших электронных ответов желательно с требованиями и требованиями.

Anònim ha dit...

Важным фактором для обеспечения успеха дела мы считаем умение относиться к своим коллегам и партнерам с уважением и достоинством.
Главным направлением деятельности [url= "http://vadis-ppu.ru/search?search=вадис-центр"] труба оболочка [/url] нашего предприятия является постоянное и целенаправленное совершенствование технологических процессов.
Вместе с нашими специалистами Вы найдете оптимальное выражение любых Ваших идей. Наши специалисты всегда готовы оказать консультационную помощь и
помочь Вам в [url= "http://vadis-ppu.ru/truby_obolochki_dlya_izo" ] порно нудисты дети [/url]
осуществлении наиболее оптимального выбора изолированных труб ППУ и комплектующих деталей для ремонта и строительства теплотрасс.