Sembla que amb l'Ateneu hi ha molts interessos.

Personalment, crec que algú està instigant la divisió en temes en els quals hauríem d'estar units. Trobo que s'han barrejat molts temes i que en part tothom té la seva part de raó, no obstant, des de la meves experiències com a regidor considero que el tracte que fa aquest Ajuntament (PSC i ERC) a les entitats no és l'apropiat, hi veig molts favoritismes i moltes persecucions a determinades entitats o Associacions de Veïns sense més motiu que les relacions personals o per no ser de la mateixa opinió, o fins i tot del "clan".

Crec que s'hauria de donar suport a totes aquelles persones que de forma voluntària i gratuïta treballen per Rubí i en la meva opinió no es fa així, és més, penso que s'estan carregant part del món associatiu rubinenc de forma voluntària i amb el suport tàcit d'alguns que en altres èpoques eren contraris.

Igualment, crec que l'Ajuntament s'hauria d'implicar més en la cogestió amb entitats i facilitar els tràmits i no ser estrictament exigents amb uns i molt flexibles amb altres... xq estem cansant a la gent, i personalment prefereixo una cogestió amb entitats que no pas que l'Ateneu o altres espais municipals siguin gestionats per empreses privades amb interessos lucratius molt llunyans als interessos socials, integradors i cooperatius que haurien de tenir les entitats municipals.

La divisió només afavoreix a qui té el poder

8 comentarios:

Anònim ha dit...

t'apuntes al carro massa tard...

Anònim ha dit...

Como siempre Aguila, no te enteras de nada por mucho master que tengas. Vuelve a la realidad y recuerda como hacía imposible tu Buenaventura a muchas entidades que no comulgabamos con lo que haciais.

Anònim ha dit...

Vaya Carlos, has visto qué valiente es la gente cuando firma con un anónimo? Anonimillo!!! Pero si se te ve el plumero!! anda que tanta importancia te das, te crees muy importante y muy listo pero no engañas a nadie!! Anónimo anónimo... Claro que sí, te encanta estar detrás de todo y que los demás se coman los marrones y den la cara por ti!! Espavilao!! A todo cerdo le llega su San Martín!

Rubinenc ha dit...

si ya sabemos de donde vienen los anónimos, unos dicen lo que creen dando la cara y otros se dedican a ir insultando, como ya nos conocemos, cada uno ponga lo que quiera no haré como otros que limitan comentarios o eliminan blogs cuando descubren el pastel

Anònim ha dit...

Et recordo que un dels blogs que té els comentaris moderats és el de la teva companya Marta Ribas.

Andrés Martín ha dit...

Carlos, los anónimos no dejan de ser cobardes enmascarados. Ni aprecian que los dejes participar en tu blog. Cosa que en otros blogs no sucede.
Yo solo te tengo que dar la razón.
El PSOE (no PSC) es omnipotente en Rubí y hace lo que le da la gana. Mira si estan convencidos los socialistas de que van a governar para siempre que ni la Diputación de Barcelona los financia.
Ánimo compañero!

Anònim ha dit...

Com a mínim ho fas abans que la Marta, i no ha deslloc i amb intenció de crispar els ànims. Això s'ha de valorar!

Primer de tot... com a membre d'una entitat que sóc, i que he pogut "treballar" amb els dos ajuntaments d'aquesta ciutat dir que, el tracte que es rep d'una part o d'una altre... si fa o no fa.. és la mateixa, i serà com sempre, si els hi caus bé o ets proper a ells, les coses et seràn més senzilles i sinò, pos a "apechugar", no?

Això ha passat, passa i passarà sempre governi qui governi!

Pel que fa els anònims, reinvindico aquesta figura, som gent del poble, gent que ens preocupem i gent que de vegades estarem d'acord o no amb el que penseu, mentres tot es basi en el respecte..... no hi ha cap problema amb els anònims, no?

Una abraçada a tots d'una persona del poble que només vol que les coses es solucionin el més aviat possible! (crec que ja s'està fent!)

Rubinenc ha dit...

pel tracte que tinc amb entitats, penso que la relació ha canviat molt, i sobretot la predisposició a parlar, negociar i fer participar a aquestes. De totes formes, pel que fa al nostre grup penso que tractem a totes les entitats per igual.