EL PSC-ERC van votar-hi en contra per això no es rebaixaran ni els límits d'ingressos ni els preus dels habitatges de Sant Jordi Park.

Actualment s’està portant a terme la recollida de sol•licituds de la primera promoció de pisos de protecció oficial feta a Rubí en els últims 6 anys, és a dir, els 55 pisos de protecció oficial que es sortejaran a Sant Jordi Park

Tenint en compte, que Rubí es troba dins de la zona A dels municipis per zones de preus que fixa la Generalitat i que la Generalitat fixa un límit màxim per aquest grup de municipis entre els quals es troben Barcelona, Sant Cugat, Sant Just Desvern, Matadepera, etc.

Considerant que el preu per metre quadrat de Rubí es troba en el límit baix dels municipis que integren la zona A (400 euros per sota del preu mig per metre quadrat dels municipis de la zona A)

Considerant que els preus màxims de venda es fixen tenint en compte municipis del límit alt de la zona A com Barcelona, Sant Cugat, Sant Just Desvern, Sitges, l’Hospitalet, Esplugues de Llobregat o Premià de Mar, on el preu mig per metre quadrat és entre 800 i 1800 euros per metre quadrat superior al de Rubí.

Considerant que el preu màxim que es fixa per aquest tipus promoció d’habitatge, amb plaça d’aparcament i traster (147.864,62€ sense IVA) es troba al límit del preu màxim legal que fixa la Generalitat per aquest tipus de promoció (148.058,69€. )

Entenent que el preu màxim es fixen pels municipis cars de la zona A, i no pels municipis més econòmics de la zona A com és Rubí.

Tenint en compte, que la Generalitat estipula que els pisos de protecció oficial de règim general són els destinats a adquirents amb ingressos familiars ponderats que no superin 5,5 vegades l’IPREM, i que alhora fixa tres altres límits inferiors per a que pugui ser adaptat a cada municipi.

Considerant que aquest límit màxim d’ingressos el fixa la Generalitat pensant en els municipis de la zona A amb majors ingressos per habitants, com és el cas de Sant Cugat, Matadepera o Sant Quirze, on el nivell mig d’ingressos es el doble que el de Rubí.

Considerant que el límit d’ingressos bruts anuals que s’ha posat a aquesta promoció (53.068,40€ o el que és el mateix 3.791€ per una persona amb 14 pagues) no és adequat per Rubí al incloure a persones que no necessiten suport públic per accedir a un habitatge a Rubí.

Entenent que el límit màxim d’ingressos per la zona A es fixa pensant en els municipis amb un nivell més alt d’ingressos, i no en els municipis amb un nivell més baix d’ingressos com Rubí, que es troba entre els municipis amb els ingressos mitjans per habitant més baixos de tota Catalunya.

Demanem a aquest consistori que es replantegin tant el límit d’ingressos com el preu de la promoció d’habitatges protegits per adaptar-se a l’àmbit on s’ubica, Rubí.

Per aquests motius demanem:

1- Que es rebaixi un 20% el preu de venda de tota la promoció, és a dir, que quedi a un preu màxim de 117.787€ el preu sense IVA del pis més gran de la promoció, incloent la plaça d’aparcament i el traster.
2- Que es modifiqui el límit superior d’ingressos bruts anuals per a accedir a aquesta promoció a 2,5 o 3,5 vegades l’IPREM.

Dedicado a mis dos màximos seguidores Hector y Dani.

4 comentarios:

Anònim ha dit...

Que fuerte! menos mal que gobiernan dos partidos de "izquierda" PSC-ERC...

pensaba que vivia en una ciudad de currantes pero parece ser que de la noche a la mañana somos mas ricos que en Sant Cugat!

dani tranquilo ha dit...

Gracias amigo
aquí un seguidor fiel

me pronunciaré en otro momento sobre este tema

estoy algo enfadado por lo que he leído, ahora no

Casero ha dit...

Compartir mi amistad contigo, me permite presumir de tí.

Eres una gran persona. Y no tengo más que agradecerte las palabras que nos has dedicado, tanto a Dani como a mí.

Sabes que en ocasiones nos encontrarás menos espumosos de lo habitual. Pero siempre, siempre encontrarás una mano amiga. Y un comentario de aliento. En este blog, con el que tanto disfruto. y que gracias al cual me siento más próximo a lo que acontece en nuestra ciudad.

viva Rubi
Viva Pechequi
viva la amistad
Viva la Blanca Paloma

transeunte ha dit...

VIVA HERMANO