COS 2


versus



Com vam prometre i vam expressar a la premsa (encara que per raons desconegudes aquesta no ho ha publicat, com tampoc es va publica la nostra posició sobre la vianització del centre) ahir al ple de l'Ajuntament vam demanar a l'equip de govern els estudis previs per fer el traspàs o privatització del COS, per saber si els treballadors/es es veuran afectats i si els serveis veuran un detriment, i després de dir-nos que no teníem educació i deferència per fer-ho públic (Anna Maria Martínez - PSC) ens van dir que no tenien res, el contrari del que es va manifesta a la reunió de la Comissió Informativa i com ella mateixa!!! va fer públic al Diari de Rubí d'ahir mateix!!! (aquest cop sí que ho va publicar la premsa).

Segons la regidora no hi ha res, llavors en algún moment ens ha enganyat, ja sigui en la publicació que ha fet a la premsa o ahir mateix en el ple, perquè les dues opinions de la mateixa persona es contradiuen.

ja veurem com avança... però em fa la impressió de que com sempre no ens informaran

5 comentarios:

Anònim ha dit...

En sembla que no estàs gaire atent o és que ets una mica despistat, perquè jo he llegit als dos mitjans escrits de Rubí la vostra opinió sobre la vianització (acompanyades, a més, de fotos vostres). Pel que fa a l'altra informació que dius, m'imagino que no tardareu gaire en sortir-hi. No sigueu tan paranoics, que vosaltres i la resta de polítics, tots, us feu un fart de sortir a la premsa local. Massa, pel meu gust, perquè tots, sense excepció, només feu que xerrar i poca cosa més de profit.

Un ciutadà escèptic

Anònim ha dit...

m'agrada mirar els blogs xq veus noticies que no surten els diaris he estat periodista local uns quants anys i et puc dir que molts cops les notícies no apareixen xq el cap les para, o no interessa i no surten fins que no hi ha una resposta del govern local, has de tenir en compte de que molta premsa local depèn de la subvenció municipal que es retallada si no "s'escriu el que el govern municipal vol que surti" així que estem molt supeditats al que es digui...

experiodista local

Anònim ha dit...

A l'anterior:

Sí, home, i tu t'ho creus, apa, noi, no siguis tan simple. No sé de quines exclusives deus estar parlant com perquè algú les pari; hi pot haver algun cas esporàdic, però... Aquí no: estem parlant de notícies convencionals, com l'opinió d'un grup de l'oposició sobre la vianització, que ha sortit repetidament publicada als mitajns locals. El què passa és que l'autor d'aquest blog es fa la víctima, com la resta dels seus companys del grup municipal. Ara, que això, aquest conte de la llàgrima perquè ells voldrien sortir cada dia a tota pàgina sense pagar publicitat (i sense valorar que la majoria de coses que diuen no tenen el més mínim interès) els hi passa a tots els partits de Rubí, estiguin o no al govern.
Però això de "molts cops les notícies no apareixen perquè el cap les para" és radicalment mentida. Hi pot haver casos puntuals, insisteixo que no ho nego, però no tants. A més no els ho diguis això als polítics, que encara se'ls infla més l'ego per dir "a mi em censuren...". Siusplau, quantes notíces locals són realment punyents i polèmiques i podrien merèixer que un mitjà s'ho repensés abans de publicar-les? Una, dues.. Tres, potser.
Quina exageració! Parles de publicitat institucional com a signe de pressió informativa: no ho diràs per ara, que amb la crisi cap ajuntament posa anuncis.
En tot cas, digues qui t'ha censurat perquè fas mal a la resta de la professió. Però donant el teu nom, eh?

Un altre experiodista local.

Anònim ha dit...

O potser és que el primer experiodista local en realitat treballava a Mauthausen i no ho sabia.

Rubinenc ha dit...

veig que els anòmis tenen molt èxit als blogs! jeje, i fins i tot els anònims demanen noms als altres anònims! jeje sento haver creat polèmica, he donat la meva opinió personal i segurament no agrada alguns i a altres hi estem d'acord, gràcies a tots els que participeu i doneu la vostra visió, aquest blog no hi ha censura i gràcies per les crítiques, pel que fa a la vianització si que ha sortit molts cops i molt bé, només feia referència a un últim apunt que crec que era interessant per la població, però igual que a alguns mitjans és indispensable la funció de l'oposició PSOE-PP Tripartit-CIU trobo que a nivell local seria molt negatiu de que un únic partit monopolitzés tot... xq semblaria que no hi ha més alternativa!

salutacions a tots vosaltres i fins un altra!