CARLOS AGUILA ESCOLLIT CONSELLER NACIONAL DE JOVES D’ESQUERRA VERDA EN LA SEVA 9A ASSEMBLEA NACIONAL

El màxim espai de decisió de l'organització política juvenil, sota el lema "Canviem la política per transformar el món!", ha comptat amb la participació de 200 joves d’arreu de Catalunya, que han traçat les línies d'acció del proper mandat de dos anys i han triat els nous òrgans de direcció (Consell Nacional, Coordinació Nacional i Equip Coordinador Nacional).
Joves d'Esquerra Verda (JEV) ha celebrat aquest cap de setmana de 25 i 26 d'octubre la seva IX Assemblea Nacional al Prat de Llobregat. Durant dos dies, 200 joves adherits, adherides, amics i amigues, així com persones convidades d'altres organitzacions de referència nacional, estatal i internacional, han debatut sobre el contingut dels dos documents marc presentats: "Canviem la política per transformar el món" i "Més d'Esquerres, Més Benestar", els quals duen a la pràctica els conceptes d'una altra manera de fer política en un context de crisi econòmica com l'actual. També s’ha aprovat el Balanç de Gestió de la Coordinació Nacional sortint, encapçalada per Laia Ortiz i David Cid.

A l’Assemblea s’han aprovat dues resolucions de JEV Vallès Occidental sobre el dret a l’oci, i sobre el 4rt Cinturó.
D'altra banda, la IX Assemblea Nacional ha servit per renovar els òrgans de direcció de JEV. Així, s’ha votat amb més del 90% dels vots la nova Coordinació Nacional de Janet Sanz i Míguel Ángel Díaz, que han portat a votació, unànime, del nou Consell Nacional (composat per una candidatura de tipus nominal i territorial), el nou Equip Coordinador Nacional, composat per 6 homes i 5 dones.
En el nou Consell Nacional destaca la participació de 7 joves de la comarca del Vallès Occidental, inclós Carlos Àguila, regidor d’ICV a Rubí.


2 comentarios:

Anònim ha dit...

aixo si que es autobombo i autopromoció. lo demes son tonteries!

Rubinenc ha dit...

si surt publicat als diaris i no ho publico al meu blog seria una mica extrany... però hi ha opinions per tot