Aquestes fotos són de l'escola Maristes Rubí, molts i moltes sabíem i tenim constància de que aquest mur fa molts anys que es deia que s'havia de modificar de canviar, de fet sovint no es deixava als alumnes situar-se en aquell mur. No obstant, aquest va continuar allà, s'hauran de saber els motius de perquè no es canviar aquell mur i donar gràcies a que en aquell moment no hi havien nens per allà.

També cal destacar que van haver-hi desastres a Les Torres, urbanitzacions, al costat del carrer Riu Segre (que va tenir com a conseqüència la tallada de llum durant 3 dies), les urbanitzacions, la cúpula de la piscina municipal, l'antena de Ràdio Rubí, Escardívol... vull denunciar des d'aquest bloc que FECSA-ENDESA no ha informat ni comunicat absolutament res als veïns sobre els talls de llum i que s'han estat veïns de la nostra ciutat 3 i 4 dies sense llum. Finalment, destacar que en determinats llocs no hi ha hagut la senyalització pertinent.

Les conseqüències de la ventada eren impensables i segurament ens ha sobrepassat a tots/es. Caldrà repensar els plans o protocols d'actuació de cara a altres anys, donat que com ja es va anunciar desde la Generalitat aquests tipus de desastres naturals són conseqüència del canvi climàtic, el planeta s'ha revelat contra el maltracte humà i mediambiental.






11 comentarios:

Modern Greetings ha dit...

Those ruined cars, the road, the bricks, etc. are but part of the circumstances.

WordPress Shopping Cart ha dit...

Those pictures shown remind everyone that each one should be very careful.

Lotus Tarot ha dit...

This looks like an accident prone area. Just hope something is done to prevent more accidents.

water damage Chicago ha dit...

Love the pictures you posted. It made me realize that accident happens whenever and whatever you do even if your a defensive driver.

personalized calling cards ha dit...

Be careful when you drive.

Christmas Cards ha dit...

I want to be very careful when driving.

Thank You Christmas cards ha dit...

What a serious accident. That's why drivers should be careful in driving.

christmas party invitations ha dit...

Maybe, it is with the road signs.

Wedding Engagement Invitations ha dit...

I see cars everywhere! What happened to those cars? Let's always be careful when we drive.

donya ha dit...

Irresponsible drivers should go under training.

John ha dit...

Don't drive when your drunk; don't get drunk when you intend to drive. You are more likely prone to accidents. Very informative article. Safety and Security at its best.