Aquest matí el Departament d'Interior ha desmentit als matins de TV3 el programa del Cuní, després de 10 minuts de crítiques continuades, aquesta notícia publicada a la vanguardia (on deia que Saura havia suspés un acte dedicat a l'Holocaust), i ha confirmat que l'acte es realitzarà igualment i que en cap moment s'havia desconvocat.

És per notícies d'aquest tipus de notícies que s'ha decidit sortir públicament per dir que estem farts de que alguns mitjans, com La Vanguardia s'inventin notícies com aquesta per atacar a una persona. Pots o no estar d'acord amb el que es fa i es pot criticar tot el que vulgui, però no es poden inventar notícies per desacreditar a alguna persona. Tot i haver estat desmentida la Vanguardia no té la decència de retirar la notícia i deixa que s'escampi el "bulo".

En teoria La Vanguardia és un diari seriós... no és el primer cop que la nostra formació ha de desmentir notícies de La Vanguardia. Evidentment, quan es desmenteix el mal ja està fet i no té la mateixa repercussió.


Ahir el diari Avui realitzava una enquesta en la que es deia: Esteu d'acord de que el conseller Saura es va manifestar ahir sobre el lema Aturem la masacre a Gaza, si meireu al principi, veureu que tinc una foto de la mani on el lema es: No a la Guerra: Aturem la impunitat de l'Estat d'Israel, fet que demostra que els periodistes de l'Avui no van ni anar a la manifestació i es van inventar la pancarta.



El dia 6 de gener els Joves d'Esquerra Verda, van demanar a La Vanguardia que rectifiqués una notícia inventada, novament on deia que les Joventuts d'Iniciativa s'havien encadenat al Departament d'Innovació, Universitats i Empresa en protesta pels atacs de Gaza.

Cada dia aquests diaris s'inventen una notícia, d'això s'en diu professionalitat!!!

5 comentarios:

Carles Rodríguez ha dit...

Totalmente de acuerdo contigo Carlos. Ya basta de periodismo parcial y demagogo. Si quieren hacerlo estan en su derecho, pero que pongan el logo de quien les paga para decir mentiras.

Jesús Hernández ha dit...

Lo de Joves (que los mossos habían permitido que miembros de joves se encadenarn en el dept. de universitats), además de malintencionado y contaminador, tiene el agravante de que el Miguel i la Janet enviaron una carta pidiendo una rectificación (nos consta que el subdirectorde La Vanguardia la ha recibido) y 10 dás después siguem sin corregir su noticia-manipulación.

Lo del Cunit directamente es impropio de un programa pagado con dinero público. Si este tio quiere un espacio televisivo donde darse autopublicidad y donde explicar sus obsesiones personales, que se monte una cadena privada para el solo.

Y para un diario progresista que había (el Público), echan al director, Escolar, por ser demasiado de izquierdas y no reirle todas las gracias a Zapatero.

La prensa de este estado es una vergüenza.

Anònim ha dit...

lo que cambia el cuento de caperucita!!!!!!, cuando la prensa va a favor es igual del color que sea, anda que no se utilizan los medios por parte vuestra, pero hoy ICV deja mucho que desear, solo os preocupan las poltronas

Anònim ha dit...

el diari de rubí i rubí notícies tmb s'inventen notícies de tant en tant

Rubinenc ha dit...

si existeix algun diari que utilitzem m'agradaria saber el nom, perque no en tinc constància.

igualment, no dic que han d'anar al nostre favor, l'únic que dic és que no s'inventin notícies. Que diguin el que hagin de dir, el que vulguin però que no se les inventin.